Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe w związku z korzystaniem z tej strony?

Gdy korzystasz z naszej strony internetowej, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookie lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach końcowych użytkowników, o ile pozwalają one na zidentyfikowanie Ciebie.

Kto jest administratorem danych osobowych zbieranych na tej stronie?

Administratorem danych osobowych, czyli podmiotem decydującym o tym, które należące do Ciebie dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i w jaki sposób, jest GlobalMedic Sp. z o.o. Sp. k. (dalej „GlobalMedic”) z siedzibą w Łodzi i adresem w Łodzi przy ul. Gdańskiej 90 / 2-1.

W jakim celu i na jakiej podstawie GlobalMedic przetwarza Twoje dane osobowe?

GlobalMedic przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z tej strony internetowej, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać ochroną lub dochodzeniem roszczeń.

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes GlobalMedic. Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich użytkowników, a w przypadku korzystania z formularza kontaktowego, podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda, o czym uprzednio informujemy. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć. Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec GlobalMedic w związku z przetwarzaniem danych?

Możesz żądać od GlobalMedic: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora. Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu GlobalMedic udostępnia Twoje dane osobowe?

Zasadniczo GlobalMedic nie udostępnia Twoich danych osobowych osobom trzecim, za wyjątkiem sytuacji, w których GlobalMedic posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania oferowanej przez nas usługi, np. podmiotom zapewniającym hosting tej strony, narzędzia analityczne lub wtyczki społecznościowe.

Jak długo GlobalMedic przechowuje Twoje dane osobowe?

GlobalMedic przechowuje dane osobowe użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Gdzie możesz uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez GlobalMedic?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych na tej stronie albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez GlobalMedic, skontaktuj się proszę z nami pod adresem email: daneosobowe@globalmedic.pl.

Czym są cookies?

Pliki nazywane „cookie” to małe pliki przechowywane w komputerze użytkownika. Mogą spełniać różne mniej lub bardziej złożone funkcje, często wspomagając wygodę korzystania z serwisu.

Do czego wykorzystywane są pliki cookies?

Pliki cookie służą do obserwacji zachowań użytkownika na stronie internetowej, dzięki czemu możemy ułatwić mu poruszanie się po serwisie. Pomagają także analizować ruch na stronie internetowej pod względem statystycznym. Pliki cookies, z których korzystamy nie gromadzą poufnych danych.

Pliki cookies używane przez tę stronę:

cookies sesji – są tymczasowe, przechowuje się je do momentu opuszczenia strony, działają tylko podczas przeglądania strony umożliwiając prawidłowe jej funkcjonowanie;
cookies trwałe – pozostają w komputerze użytkownika także po opuszczeniu strony. Pliki takie mogą zawierać informacje o ustawieniach witryny lub innych preferencjach korzystania ze strony, co w przyszłości może ułatwić użytkownikowi korzystanie ze strony. Pliki te przechowywane są w komputerze użytkownika do czasu ich usunięcia lub przez czas określony w samym pliku;
cookies podmiotów zewnętrznych – służące analizie ruchu na tej stronie internetowej;

Użytkownik może zablokować korzystanie z plików cookies w swojej przeglądarce internetowej, dokonując zmian w jej ustawieniach. Zmiana ustawień przeglądarki ograniczająca korzystanie z plików cookies może spowodować ograniczenia w funkcjonowaniu strony.

Szczepienia przeciwko COVID-19

ZADZWOŃ

GlobalMedic
Centrum Medyczne

Punkt Szczepień
Barlickiego 2
99-300 Kutno

t. 24 384 71 17

rejestracja@globalmedic.pl
GlobalMedic Spółka z o.o.
Spółka komandytowa
ul. Gdańska 90 / 2-1
90-508 Łódź

Zarejestrowana w Sądzie Rejonowym
dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi
XX Wydziale Gospodarczym Krajowego
Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000850921